CONTACT
Bekijk de video met geluid voor 100% (ambient) beleving, zet het geluid hieronder aan.

DRONE BEELDEN

Voor de vliegende start van je video, voor die gave luchtfoto of een inspectie van een terrein of gebouw. Niet zomaar de lucht in gaan, maar vliegen met een creatief oogpunt.

We bieden de mogelijkheid om in de montage extra dimensie toe te voegen met tekst en aanwijzingen in perspectief en het creëren van geluid op maat (soundscape).

Gecertificeerde piloten, EU drone bewijs [cat. A1-A3 & cat. A2], die je vooraf adviseren over de mogelijkheden: 100% CREATIVE.

Creatieve dronebeelden

Drone fotografie

Luchtfoto's voor extra dimensie. Van grote hoogte en vanuit standpunten en hoeken waar je niet zomaar komt. 12 megapixel foto's die 100% geschikt zijn voor online gebruik (RAW + kleurcorrectie mogelijk).

Drone Video

Laten zien hoe imposant een object is. Het volgen van een object of het in beeld brengen van de grootsheid van een project of gebied. In de montage zetten we er passende muziek onder en kunnen tekst en aanwijzingen in perspectief zichtbaar worden gemaakt.

Drone Combi

Het beste van beiden. Foto's gemaakt vanuit veschillende hoeken tijdens de vlucht die we voor je video maken. Je hebt naast de video ook hoge resolutie beelden voor een brochure of website.

Tarieven

We geven je graag alvast een indicatie van kosten

De kosten zijn gebasserd op de drone waarmee we op dit moment vliegen. De drone valt in de lichtste klasse en mag in veel gevallen worden gebruikt boven bebouwing. Voor we een opdracht aanvaarden zullen we nagaan of er op de gewenste locatie gevlogen mag worden en of er geen speciale vergunningen nodig zijn.

Voeg een extra dimensie toe aan de beelden met bijvoorbeeld teskten zoals je in de demo op deze pagina hebt kunnen zien. De startkosten daarvoor staan hieronder aangegeven bij de extra's die we kunnen bieden.

Drone fotografie

€ 175,00

10 foto's
1 uur op locatie
nabewerking foto's
levering: 1 werkdag
resolutie 12 megapixel JPG/RAW
reiskosten € 0,38 p/Km

Drone Video

€ 375,00

4k video 25fps (max 90 sec.)
1,5 uur op locatie
beeldmontage + logo plaatsing
levering: 2 werkdagen
incl. rechtenvrije muziek
reiskosten € 0,38 p/Km

Drone Combi

€ 645,00

4k video 25fps (max 120 sec.)
3 uur op locatie
montage + logo & fotonabewerking
levering: 3 werkdagen
incl. rechtenvrije muziek
reiskosten € 0,38 p/Km

Drone extra's

Vormgeving & effecten voor extra dimensie

vanaf € 110,00

Soundscape op maat voor meer beleving, in plaats van muziek

vanaf € 95,00

Panorama foto (sphere 180 graden of wide angle)

€ 45,00

Hyperlapse video (opname JPG)

€ 90,00

Extra tijd op locatie (op basis van nacalculatie)

€ 87,50 p/u

Afwijkende video formaten (social media)

Kosten op aanvraag

We sturen we een altijd voorafgaand aan de opnames een offerte.
In sommige gevallen moeten we een vergunning aanvragen voor het vliegen. Punch Creative zal aan de hand van je aanvraag als eerste kijken of een vergunning nodig is en je daarvan op de hoogte stellen. Het uiteindelijke aanvragen van een vergunning neemt extra kosten met zich mee. Deze kosten bestaan uit € 65,00 voor het indienen van de vergunning bij gemeente, provincie of beheerder van een complex of gebied en de kosten die door de verlener van de vergunning worden doorberekend. Blijkt, door onduidelijke aanduiding, na de opnames dat er toch een vergunning nodig was voor het vliegen met een drone, dan worden mogelijke kosten alsnog doorbelast aan de opdrachtgever.
Vermelde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Laten we gaan vliegen

Verreik het zicht op een object met een birds-eye view.

Dronebeelden geven bij een video of foto vaak dat 'wow' moment. Een drone kan voor veel doeleinden worden ingezet.

Fraaie beelden van een gebouw, auto, motor, fiets, scooter, jacht, schip of van de omgeving. Beelden van opgelverde werkzaamheden waar je trots op bent. Denk aan een mooi aangelegde tuin, belettering van een gebouw, een interieur (onder voorbehoud), schilderwerk of een openbare gelegenheid.

Een sporter in actie tijdens een solo activiteit of meerdere sporters volgen in actie tijdens een evenement.

Het mooie van landbouw, de natuur, een veestapel of manege en paarden vanuit de lucht in beeld brengen.

We kunnen zo nog wel even doorgaan. Leg ons je vraag voor en we gaan uitzoeken of er in het betreffende gebied gevlogen mag worden met of zonder vergunning en sturen je een offerte op maat.