Punch Creative logo

Logo ontwerp

RECLAME

Van een overzichtelijk en pakkende flyer tot een duidelijke en in het oog springende poster. Geanimeerde reclame voor outdoor media, Social media en banners. Onderscheidend en passend ontwerp daar staat Punch Creative voor.

HUISSTIJL

Een nieuw logo en huisstijl laat je niet elk jaar maken, dat moet jaren mee gaan. Het is de vingerafdruk van de organisatie. Punch Creative ontwerpt na een briefing veelal meerdere voorstellen. Een bestaand logo aanpassen naar het huidige tijdsbeeld kan natuurlijk ook.

SIGNING

Een pand volledig verbouwen kan kostbaar zijn. Met grafisch ontwerp en signing/beplakking geef je een pand of ruimte in no-time een compleet nieuwe look. Punch Creative geeft een kantoor, pand of wagenpark graag een make-over.

Grafisch ontwerp van Punch Creative

Flyer voor Tri-Times

Voor verspreiding bij triathlon evenementen is deze flyer voor Tri-Times gemaakt. De intentie van de flyer is een call-toaction om naar de website te gaan voor meer informatie.

Assassins Creed Odyssey

Voor Assassins Creed Odyssey zijn alle uitingen voor de online en outdoor campagne door Punch Creative gemaakt. Opdrachtgever: Ubisoft Nederland.

Verhuizing Tandartsen praktijk Blaricum

In opdracht van Interdaan uit Woerden maakte we een poster en flyer ter aankondiging van de verhuizing van een tandartsen praktijk in Blaricum.

Logo en huisstijl voor Kinderopvang Woerden

Voor Kinderopvang Woerden is dit logo ontworpen. Punch Creative verzorgt ook een nieuwsbrief, de website inclusief hosting, G-Suite beheer voor email en de huisstijl voor Kinderopvang Woerden.

3D prijzen Triathlon Woerden

Voor Triathlon Woerden zijn deze 3D prijzen ontworpen. De prijzen zijn in 3D geprint en werden in 2019 voor het tweede jaar op rij in deze vorm uitgereikt als vervanging van de welbekende glimmende metalen bekers.

3D print model koffietrechter MOKA

Hier bij Punch Creative drinken we koffie die gemaakt is met een MOKA. Om de gemalen koffie netjes in het filtertje te krijgen bedacht en ontwierp Erik deze trechter die in een 3D printer geprint is.

Martin Oostveen Hoveniers

Voor Martin Oostveen Hoveniers heeft Punch Creative een bestaand logo verbeterd. Naast het logo is de huisstijl ontworpen, is er een website gerealiseerd en beplakking voor de auto’s en aanhagers gemaakt. Punch Creative verzorgt ook de hosting voor de website.

Van Iren Massagetherapie

Massagetherapie door Arjan van Iren is bij tri-atleten van AV Clytoneus al bekend. Met een logo en bijbehorende visitekaartjes die we voor hem maakte breidt Arjan de praktijk langzaamaan uit.

Stickers voor Triathlon Woerden

Voor Triathlon Woerden zijn deze stickers ontworpen. De stickers zijn voor deelnemende atleten en dienen op de fiets en helm te worden gebruikt tijdens de wedstrijd.

Punch Creative
Cornelis Troostlaan 46
3443WE WOERDEN

+31 (0)6 23 654 128

KvK Utrecht 30149535