Creatie & Design

Punch Creative beperkt zich niet tot audiovisuele media of webdesign, de creativiteit rijkt verder. Van ontwerp van een nieuw logo, outdoor reclame tot redactioneel werk. Wilt u iets in de markt zetten dan denken we mee over uitting en vormgeving.

Geef een hint en Punch Creative werkt het uit tot een volwaardig concept.

Heb je een complete huisstijl nodig of is de huidige huisstijl toe aan een opfris beurt? Na een kennismakingsgesprek weet u of er een match is en kan Punch Creative met de verkregen informatie en het gevoel beginnen aan wat voorstellen voor een nieuw logo. Als eenmaal een logo naar wens is werken we dat verder uit en komt daar de resterende huistijl dan uit voort.

Huisstijl en advertenties voor KDV De Speelweide

Met Kinderopvang De Speelweide uit Woerden heeft Punch Creative een succesvolle samenwerking. Na het nieuwe logo te hebben ontworpen zijn we aan de slag gegaan met de website (oplevering halverwege mei 2015), geveldoeken en raamdecoratie voor de twee lokaties van kinderdagverblijven.

In 2016 zijn er 2 BSo locaties geopend. Ook daarvoor heeft Punch Creative het logo, de bderukking van een Stint (vervoermiddel) en advertenties ontworpen.

Logo Kinderopvang De Speelweide
Logo Kinderopvang De Speelweide
Raam beplakking Villa Kakelbont
Raam beplakking Villa Kakelbont
Geveldoek Villa Kakelbont
Geveldoek Villa Kakelbont
Bord bij ingang Ot en Sien
Bord bij ingang Ot en Sien

Nieuwe projecten

Aan deze pagina wordt op het moment gewerkt. Binnenkort zie je hier meer design voorbeelden.