c

punch creative logo

AUDIO • VIDEO • DESIGN The Key to Creativity

Audio brengt balans in elke productie. Het legt accenten en geeft een productie de juiste ‘toon’. In de eigen studio werkt Punch Creative over het algemeen met Pro Tools . Voor het inspreken staat een Neumann TLM103 microfoon klaar.

Punch Creative verzorgt de productie en mixage van commercials, volgens EBU R128 Luidheidsnorm. Kan muziek produceren voor een productie. En zorgt ervoor dat door onderscheidende keuzes en een gebalanceerde mix elke productie uniek is.

Punch Creative adviseert altijd in een passende stem voor de productie of kan daarin voorzien door de voice-over zelf in te spreken.

Video montage, film en 2D- en 3D animatie . Een video productie moet een eyecatcher zijn. Het beeld bepaalt de sfeer van een productie. Een videoproductie valt of staat met het juiste beeld, een passende manier van de videomontage en het gebruik van effecten die iets toevoegen. Met alle ervaring die Punch Creative heeft produceert het in het oog springende video’s.

Video’s voor social media, Facebook, Instagram of Twitter om volgers met een interactieve boodschap op de hoogte brengen van (nieuwe) ontwikkelingen. Commercials voor online- en TV kanalen. Films ter promotie van het bedrijf of een instructiefilmpje voor een product. Punch Creative filmt en produceert alles zelf. Is een productie een maatje te groot dan wordt gewerkt met professionele partners.