Punch Creative

AUDIO • VIDEO • DESIGN The Key to Creativity

Audio legt accenten. Het vergroot de beleving en geeft een productie de juiste ‘toon’.

Sounddesign is het ‘ontwerpen’ van passend geluid bij een productie. Veelal een mix van effecten, toepasselijke geluiden en muziek. Muziek kan op maat worden geproduceerd, maar er is online ook een groot aanbod beschikbaar  van royalty vrije muziek.

In de eigen studio werkt Punch Creative met Pro Tools en voor het inspreken staat een Neumann TLM103 microfoon klaar.

Punch Creative verzorgt de productie en mixage van commercials, volgens EBU R128 Luidheidsnorm. Kan muziek produceren voor een productie. En zorgt ervoor dat door onderscheidende keuzes en een gebalanceerde mix elke productie uniek is.

Punch Creative adviseert altijd in een passende stem voor de productie of kan daarin voorzien door de voice-over zelf in te spreken.

Video bepaalt de uitstraling. Commercial, film, 2D- of 3D animatie, een videoproductie valt of staat met manier van filmen, de videomontage en het juiste gebruik van effecten. Punch Creative denkt ‘out of the box’ en staat garant voor in het oog springende video producties.

Video’s voor social media, Facebook, Instagram of Twitter om volgers met een interactieve boodschap op de hoogte brengen van (nieuwe) ontwikkelingen. Commercials voor online- en TV kanalen. Films ter promotie van het bedrijf of een instructiefilmpje voor een product. Punch Creative filmt en produceert alles zelf. Is een productie een maatje te groot dan wordt gewerkt met professionele partners.