No Announcement posts

Punch Creative biedt een compleet pakket, van ontwerp tot hosting.

Ontwerp

Een website is hèt visitekaartje van het bedrijf, de instelling of een product. Op een website kan je bezoekers ongedwongen en in alle rust een goed beeld geven. Een belangrijk punt om vooraf dus goed bij stil te staan.

De uitstraling die de website moet krijgen wordt voor aanvang van het ontwerpen uitvoerig met de opdrachtgever besproken. Aansluitend zal Punch Creative op basis van schetsen de meest representatieve pagina’s van een website aan de opdrachtgever presenteren.

Punch Creative webdesignAan de hand van de goedgekeurde schetsen worden WordPress templates gemaakt en kan de opdrachtgever de opmaak van de website in de testfase online volgen. Teksten en beeldmateriaal voor een website worden doorgaans aangeleverd door de opdrachtgever. Als er geen beeldmateriaal beschikbaar is kan Punch Creative dat verzorgen, hetzij door te fotograferen of te filmen of door de aankoop van stock beelden. Indien een tekstschrijver of vertalingen gewenst zijn, zal Punch Creative hierin adviseren.

Is er al een ontwerp voor de website dan kan Punch Creative beoordelen of het direct te verwerken is in WordPress templates.

WordPress wordt door Punch Creative gebruikt als content management system (CMS) voor websites. Of het nu een website is met slechts 4 pagina’s of één met meer dan 20 pagina’s, alles is mogelijk. WordPress is het meest gebruikte open source (gratis) programma en wordt ondersteund door een groot aantal gebruikers en ontwikkelaars. Door de, veelal gratis, plug-ins biedt WordPress ongekend veel mogelijkheden.

Content beheren op je eigen website.

Als eigenaar van een website die door Punch Creative is ontworpen kan je zelf de content beheren. Afhankelijk van de wensen die vooraf zijn besproken kan je berichten, pagina’s, foto albums/sliders en zelfs een webshop zelf beheren.

Je kan op deze manier snel inspringen op actualiteiten en afbeeldingen aanpassen of koppelen aan bepaalde items op de website. Veel winkels stappen over naar verkoop via internet of gaan dat er naast doen. Ook een webwinkel beheren is eenvoudig te doen door de eigenaar van de website. Het opmaken van de site voor een webshop en een goed werkende webshop implementeren is voor Punch Creative geen probleem. Wil je het beheer van de winkel liever uit handen geven dan bieden we die dienst in overleg ook graag aan.

Diverse betaalmogelijkheden die gebruikt kunnen worden in een webwinkel zijn iDeal, Paypal of natuurlijk gewoon vooruitbetaling per bank. Bij de eerste twee mogelijkheden moet de eigenaar wel een overeenkomst metde bank of Paypal aangaan.

Domeinnaam en hosting.

Heb je een domeinnaam in gedachten en deze nog niet geregistreerd? De domeinnaam kan via Punch Creative worden geregistreerd, met of zonder hosting. Er zitten geen haken en ogen aan het registreren van een domeinnaam, deze is en blijft ten alle tijden uw eigendom.

Voorbeelden van websites met een webshop.

Yoppa webshopMojo Barriers

 

 

 

 

 

 

Wil je graag een keer in gesprek met Punch Creative over webdesign? Neem contact met ons op via het contact formulier of bel via één van de onderstaande telefoonnummers. Punch Creative levert je een website die jaren je visitekaartje zal zijn op het internet.