WEBDESIGN

Uw website is uw online visitekaartje en daarmee wilt u toch goed voor de dag komen?

Punch Creative webdesign is gespecialiseerd in Wordpress. We gebruiken Wordpress als basis voor een website die volledig responsive is en tevens zelf te beheren is. Wordpress wordt door ons gebruikt als CMS (content management systeem) voor websites. Met aanvullende en uitgebreidde kennis op het gebied van HTML, jQuery, SASS, PHP en MySQL kunnen we uw website naar wens ontwerpen.

Om budget vriendelijk te werken maken we gebruik van Wordpress templates die gebaseerd zijn op een framework voor Wordpress. Het framework biedt ongekend veel mogelijkheden en wordt constant up to date gehouden. Punch Creative heeft licenties voor twee Wordpress frameworks, dus er altijd een goede template voorhanden.

Vraagt een website om een gespecialiseerde aanpak, dan kunnen we ook pagina’s binnen een template in Wordpress programmeren en de template volledig op maat maken.

We testen websites in de meest gebruikte browsers (Chrome, Firefox, Safari en Edge) en op mobiel en tablet. Bij de browsers gaan we uit van de meeste recente en stabiele versie van elke browser.

Sinds mei 2015 neemt Google websites die mobiel vriendelijk (responsive) zijn eerder en hoger op in de zoekresultaten. Mobiel vriendelijk wil zeggen dat een website op een tablet en/of mobiel leesbaar en overzichtelijk wordt weergegeven door een herschikking van onderdelen bij het bekijken van de website.

We kijken graag eens naar uw website om aan te geven of deze mobiel vriendelijk is. Als blijkt dat dit niet het geval is helpen we u graag verder om de website te vernieuwen of indien mogelijk een ‘upgrade’ te geven.

Wordpress

Wordpress is in de basis een blogging tool, maar tegenwoordig één van de meest gebruikte oplossingen als  Content Management Systeem voor websites. Punch Creative gebruikt Wordpress al jaren en kan er derhalve mee lezen en schrijven. Wordpress is gebaseerd op templates. Punch Creative kan een volledig gepersonaliseerde template maken. Daar gaat echter veel tijd in zitten en vergt een flink budget. Om budget vriendelijk te kunnen werken hebben we ervoor gekozen gebruik te maken van een twee verschillende Wordpress frameworks. Zo geven we u een ruime keuze in verschillende templates en maken we uw webdesign betaalbaar.

Framework

Sinds 2014 maken we gebruik van twee frameworks als basis voor templates voor websites. Alle websites die we opleveren zijn daarmee mobiel vriendelijk (responsive). Voor u de garantie dat op een tablet, mobiel en een computer uw website leesbaar en overzichtelijk wordt weergegeven.

Punch Creative heeft licenties voor deze frameworks zodat we altijd verzekerd zijn van updates in de toekomst. Door de ontwikkelaars wordt er continue aan het framework verbeterd. Zo volgen we de nieuwste trends in webdesign continu op. Heeft u een onderhoud afspraak met Punch Creative dan worden Wordpress en de template voor uw website met regelmaat voorzien van updates. Verder op leest u hier meer over.

Plug-ins

Wordpress heeft als voordeel dat er een enorm aanbod is aan plug-ins die het mogelijk maken om nagenoeg alles te integreren op uw website. Van nieuwsbrief tot foto galerij, van webshop tot social media integatie.

Punch Creative kijkt goed naar welke plug-in geschikt is voor uw website. Is de ontwikkelaar ervan wel actief met onderhouden van de plug-in en is de plug-in bij een Wordpress update ook al kaar voor die versie van Wordpress. Om verzekerd te zijn van een degelijke plug-in gebruiken we bij speciale wensen vaak betaalde plug-ins. Kosten hiervan zijn te overzien en variëren van € 10,00 tot € 100,00.

We ontwikkelen ook zelf Wordpress plug-ins. Eén van onze plug-ins vind je hier.

Migratie

Door de specialisatie in Wordpress kunnen we ook een migratie naar of van een oude Wordpress versie naar een nieuwe versie van Wordpress uitvoeren. Ondervind u problemen met uw Wordpress website dan kunnen we in overleg proberen uw probleem te lokaliseren en verhelpen.

Hosting

Als uw website door Punch Creative wordt gemaakt, bieden we ook hosting en domeinregistratie aan. Heeft u een domeinnaam op het oog leg hem dan via ons vast. De domeinnaam is en blijft altijd uw eigendom.

Het grote voordeel van dit totaalpakket is dat we de server waarop uw website gehost wordt zelf kunnen beheren en bij problemen direct kunnen ingrijpen.

Onderhoudscontract

Veiligheid en de stabiliteit van een website hangt af van vele factoren. Bij het gebruik van Wordpress en plug-ins voor Wordpress is het daarom aan te raden updates met regelmaat te checken en zonodig uit te voeren. Wordpress up to date houden is essentieel!

Punch Creative biedt onderhoudscontracten aan waarmee u er van verzekerd bent dat updates overwogen en vakkundig worden uitgevoerd en u daarmee het veiligheidsrisico van uw website onder controle heeft. Bij onderhoud maken we ook altijd een backup van de database. Kosten van een onderhoudscontract wegen niet op tegen de kosten die u maakt als uw website door onkundig beheer beschadigd raakt of zelfs gehackt wordt.

Daarnaast koppelen we een analytics tool aan uw website. Via deze tool kunt u een goed inzicht krijgen in het verkeer van en naar de website, de landen waar bezoekers vandaan komen, welke pagina’s het meest bezocht worden, welke browsers gebruikt worden en nog veel meer.

Neem geen risico, laat uw Wordpress website na oplevering niet aan het lot over.