WEBDESIGN

De website is uw online visitekaartje en daarmee wilt u toch goed voor de dag komen?

Punch Creative is gespecialiseerd in Wordpress. We gebruiken Wordpress als basis en CMS (content management systeem) voor websites. Met aanvullende kennis op het gebied van HTML, jQuery, LESS, PHP en MySQL kunnen we een website naar elke wens ontwerpen.

Om budget vriendelijk te werken maken we gebruik van een framework voor Wordpress sites. Het framework biedt ongekend veel mogelijkheden en wordt constant up to date gehouden. Vraagt een website om een gespecialiseerde aanpak, dan kunnen we ook templates in Wordpress programmeren en uw website volledig ‘custom’ maken.

Uw website wordt bij ons tot in de puntjes verzorgd en is altijd mobiel vriendelijk (responsive). We testen websites in de Chrome, Firefox, Safari en Internet Explorer (Edge) en op mobiel en tablet.

Sinds mei 2015 neemt Google websites die mobiel vriendelijk (responsive) zijn eerder en hoger op in de zoekresultaten. Mobiel vriendelijk wil zeggen dat een website op een tablet of mobiel leesbaar en overzichtelijk wordt weergegeven door een herschikkong van onderdelen als de site via een tablet of mobiel wordt bekeken. We kijken graag eens naar uw website om aan te geven of deze mobiel vriendelijk is. Als blijkt dat dit niet het geval is helpen we u graag verder om de website te vernieuwen of indien mogelijk een ‘upgrade’ te geven. 

 

Wordpress

Wordpress is in de basis een blogging tool, maar tegenwoordig één van de meest gebruikte oplossingen als  Content Management Systeem voor websites. Punch Creative gebruikt Wordpress al jaren en kan er mee lezen en schrijven. De weergave van een website die gebruik maakt van Wordpress is gebaseerd op templates. Punch Creative kan een volledig gepersonaliseerde template maken. Daar gaat echter veel tijd in zitten en vergt een flink budget. Om budget vriendelijk te kunnen werken hebben we ervoor gekozen gebruik te gaan maken van een Wordpress framework. Zo maken we webdesign betaalbaar.

Framework

Sinds 2014 maken we gebruik van een framework als basis voor templates voor websites. Alle websites die we opleveren zijn daarmee mobiel vriendelijk (responsive). Voor u de garantie dat op tablet, mobiel en computer uw website leesbaar en schaalbaar wordt weergegeven.

Het framework wordt continue verbeterd en volgt nieuwe trends in webdesign snel op.

Plug-ins

Wordpress heeft als voordeel dat er een enorm aanbod is aan plug-ins die het mogelijk maken om nagenoeg alles te integreren op uw website. Van nieuwsbrief tot foto galerij, van webshop tot social media integatie.

Punch Creative kijkt goed naar welke plug-in geschikt is voor uw website. Is de ontwikkelaar ervan wel actief met onderhouden van de plug-in en is de plug-in bij een Wordpress update ook al kaar voor die versie van Wordpress. Om verzekerd te zijn van een degelijke plug-in gebruiken we bij speciale wensen vaak betaalde plug-ins. Kosten hiervan zijn te overzien en variëren van € 10,00 tot € 100,00.

We ontwikkelen ook zelf Wordpress plug-ins. Eén van onze plug-ins vind je hier.

Migratie

Door de specialisatie in Wordpress kunnen we ook een migratie naar of van een oude Wordpress versie naar een nieuwe versie van Wordpress uitvoeren. Ondervind u problemen met uw Wordpress website dan kunnen we in overleg proberen uw probleem te lokaliseren en verhelpen.

Hosting

Als uw website door Punch Creative wordt gemaakt, bieden we ook hosting en domeinregistratie aan. Heeft u een domeinnaam op het oog leg hem dan via ons vast. De domeinnaam is en blijft altijd uw eigendom.

Het grote voordeel van dit totaalpakket is dat we de server waarop uw website gehost wordt zelf kunnen beheren en bij problemen direct kunnen ingrijpen.

Onderhoudscontract

Veiligheid van een website hangt af van vele factoren. Bij gebruik van Wordpress en plug-ins voor Wordpress is het daarom aan te raden updates met regelmaat te checken en uit te voeren. Wordpress up to date houden is essentieel!

Punch Creative biedt onderhoudscontracten aan waarmee u er van verzekerd bent dat updates overwogen en vakkundig worden uitgevoerd en u daarmee het veiligheidsrisico van uw website onder controle heeft. Bij onderhoud maken we ook altijd een backup van de database. Kosten van een onderhoudscontract wegen niet op tegen de kosten die u maakt als uw website door onkundig beheer beschadigd raakt of zelfs gehackt wordt.

Als we uw website in onderhoud hebben nemen we deze op in een monitoring systeem waarin dagelijks wordt gekeken naar beschikbare updates voor Wordpress en voor geïnstalleerde plug-ins. Tevens is de uptime van de website inzichtelijk, waardoor een storing snel gesignaleerd word.

Daarnaast koppelen we een ‘eigen’ analytics tool (piwik). Via deze tool kunnen we u een goed inzicht geven in het verkeer van en naar de website, landen waar bezoekers vandaan komen, welke pagina’s zijn het meest bezocht, welke browsers gebruikt worden en meer.

Neem geen risico, laat uw Wordpress website na oplevering niet aan het lot over.