(Voice)-Over Erik Kroon

Sinds 2013 is erik de stem voor Digster (Universal Music) op Spotify en de Digster vormgeving op XITE. Voor Digster produceert Erik maandelijks spots die worden ingezet op de streaming dienst Spotify. Gebruikers van de gratis variant van Spotify horen deze spots regelmatig tussen de muziek door. Met de spots genereert Digster subscribers op de diverse playlists die ze aanbieden op Spotify.

Erik produceert de audio- en video commercials die worden ingezet op Spotify. Een compleet productie proces waar optimaal van de creativiteit van Erik/Punch Creative gebruik wordt gemaakt.

Maar er zit meer in zijn stem, een bedrijfsfilm inspreken (zakelijke toon), teksten voor uw telefooncentrale (rustige duidelijke stem), jingles en station ID’s (energieke stem) of zelfs typetjes (accenten, karaktertjes, levendig).

Wil je een stemvoorbeeld van hem ontvangen of een tarief voor een stemopname weten neem dan gerust contact op.

Producties met mijn stem in volle lengte vind je op Vimeo en in deze set op Soundcloud. Vanuit de eigen studio ben ik zeer flexibel en lever ik de stemopname digitaal in elk gewenst formaat aan.

Zoek je een wervend, zakelijk of energiek stemgeluid?

Ik spreek het graag voor je in, mail me voor een prijsopgave.