POSTPRODUCTIE

Video editing en nabewerking voor commercials, sneak previews, promo’s, bedrijfsfilms, trailers en 2D of 3D animaties. In de eigen studio verzorgen we Video editing (HD en 4k), nabewerking van beeld (lokalisatie, kleurcorrectie, 24fps -> 25fps omzetting, etc.), animaties (2D en 3D), audio nabewerking en mastering voor uitzending op TV of online media.

Voor promo’s of bedrijfsfilms bieden we de mogelijkheid om te filmen op locatie. Budget vriendelijk en alles onder één dak. Punch Creative kan voor films en promo’s ook het concept bedenken en uitwerken. Vergt een productie een grotere aanpak dan putten we uit ons netwerk van professionals.

Een TV-commercial, sneak preview, trailer, bedrijfsfilm, promo, pre-roll of streaming video door Punch Creative geproduceerd of gelokaliseerd sluit altijd 100% aan bij het product, de markt en natuurlijk de wens van u, de opdrachtgever.

Punch Creative beschikt over een high-end studio, we werken met de laatste versies van Adobe software en maken daarnaast gebruik van Element 3D, Cinema 4D en Motion.

Recente AV Media producties