punch creative logo

PUNCH CREATIVE The Key to Creativity

Audio brengt balans in elke productie. Het legt accenten en geeft een productie de juiste ‘toon’. In de eigen studio werkt Punch Creative over het algemeen met Pro Tools . Voor het inspreken staat een Neumann TLM103 microfoon klaar.

Punch Creative verzorgt de productie en mixage van commercials, volgens EBU R128 Luidheidsnorm. Kan muziek produceren voor een productie. En zorgt ervoor dat door onderscheidende keuzes en een gebalanceerde mix elke productie uniek is.

Punch Creative adviseert altijd in een passende stem voor de productie of kan daarin voorzien door de voice-over zelf in te spreken.

Video montage, 2D- en 3D animatie en film. Bewegend beeld is vaak de eyecatcher en vaak sfeer bepalend voor een productie. Een videoproductie valt of staat met de het juiste beeld, een passende manier van de videomontage en het gebruik van effecten die iets toevoegen. Met alle ervaring die Punch Creative heeft produceert het in het oog springende video’s.

Punch Creative heeft zelf de middelen om op locatie te filmen voor promo, instructievideo of bedrijfsfilm. Video opname en editting, steady cam (GoPro Hero5) en time-lapse opnames, alles is mogelijk. Is een productie groter dan Punch Creative aankan dan wordt gewerkt met professionele partners.